Så här ser hårbotten ut i 200x förstoring:

Hårbottenproblem?

Hår och Hårbotten - En indikator på ditt mående!

Våra hårsäckar är en otroligt värdefull indikator för att visa hur vi mår! Fem gånger snabbare än övriga symptom visar håret på obalansen i kroppen. Stress är en vanlig orsak till håravfall. Målet med behandlingen är att återställa kroppens viktiga Ph-balans.


Hos oss kan du få hjälp med 


Håravfall – Alopecia – Mjällbildning – Klåda – Psoriasis – Eksem – Acne – Fett eller Torrt hår – Fet eller torr hårbotten – Frissigt hår – Glanslöst och risigt hår – Lockigt hår – Kemiskt skadat hår – Livlöst hår eller tunt hår och flera andra oönskade förändringar.


Håravfall, hårbottenproblem eller missnöje med sitt hår är personligt och individuellt, inget fall är det andra likt. Det finns inget friskt och vackert hår utan en frisk hårbotten. Alla hårproblem börjar med problem med hårbotten. Innan vi påbörjar en behandling är det viktigt att vi har undersökt dina möjligheter att få ett bra resultat. Vi använder Trikologi metoden där vi undersöker hårbotten med en microkamera med 400x förstoring, för att kunna erbjuda våra kunder den individuellt bäst anpassade behandlingen.