Om du vill veta mer om våra produkter kan du gå till vår webshop.

Produkter


Unik metod ger både håret och glädjen tillbaka!

Målet med behandlingen är att återställa kroppens viktiga Ph-balans. Hår och hårbotten är en indikator på ditt mående. Fem gånger snabbare än övriga symptom, visar håret på obalanser i kroppen. Stress är en vanlig orsak till håravfall.Innan vi påbörjar en behandling är det viktigt att vi har en konsultation (via chat eller telefon) angående dina hårproblem för att kunna erbjuda den individuellt bäst anpassade behandlingen.

Om du kommer till en av våra kliniker finns även möjligheten att använda microkamera med 400x förstoring för att undersöka hårbotten. Det kan vara en stor hjälp för att ge en snabbare bedömning och upprätta en behandlingplan.


Vi erbjuder produkter och konsultation med syfte att förbättra ditt hårs hälsa. Vår ambition är att alla som inte kan besöka oss personligen får tillgång till exklusiv och professionell hårvård online. Bryr du dig om ditt hår och vill använda ekologiska produkter så har du kommit rätt!  Vi arbetar endast med kliniskt testade naturliga hårvårdsprodukter. Vackert och friskt hår börjar i hårbottnen.


Det finns inget friskt och vackert hår utan en frisk hårbotten. Alla hårproblem börjar nästan alltid med hårbottenproblem. Därför fokuserar vi på att hålla hårbotten ren från det onödiga fettet, med ett rätt pH värde. På detta enkla sätt kan vi förebygga många hår och hårbottenproblem. För att behålla en sund hårbotten rekommenderar vi minst en rengöring före schamponering per vecka. Kontinuitet ger bäst resultat.MonRin – en komplett hårvårdsmetod för hemmabruk


MonRin Ecological Luxury Hair Care är en unik och heltäckande hårvårdsmetod med produkter baserade på en patenterad blandning av ekologiska råvaror som vårdar din hud och hår. Produkternas effekt på hårets och hudens hälsa har noga dokumenterats med mikrokamera. Produktlinjen är kort och garanterar minsta möjliga utsläpp i naturen. Mon Rins produktlinje är utvecklad för att förenkla dina hårvårdsrutiner hemma. God hårvård ska inte kräva mycket tid! Låt din hudtyp välja produkt!


Mon Rins produkter är allergitestade på människor, fria från kemikalier och inga negativa biverkningar har registrerats.